Együtt az Örösgyönggyel a kreatív táborért!


Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az Örösgyöngy Kreatív Klub pályázata a Tesco "Ön választ, mi segítünk" pályázaton bejutott az áruházi szavazási szakaszba.

Alapítványunk a pályázatban támogatóként vesz részt, mivel informális csoportoknak szükségük volt egy szerződéskötésre jogosult támogató szervezetre, melyre alapítványunk örömmel vállalkozott.

A bejutott projekt célja, hogy a nyeremény összegével hozzájáruljon az Örösgyöngy által szervezett nyári kreatív táborhoz alapanyagokkal, autóbuszos kirándulással, étkezés biztosításával.

A szavazás a mai napon megkezdődött, kérjük támogassátok az Örösgyöngy és a Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány közös projektjét a tiszaújvárosi és mezőkövesdi Tesco áruházakban.


Információk a szavazásról:

Szavazni 2023.01.16 és 2023.02.12 között lehet a vásárlások után a kasszáknál kapott zsetonnal a tiszaújvárosi és a mezőkövesdi Tesco áruházakban. Egy vásárlás után egy zseton jár. Tiszaújvárosban az önkiszolgáló kasszáknál Nektek kell elvennetek a zsetont, amit az önkiszolgáló részt elhagyva a kihelyezett gyűjtőbe lehet dobni, az Örösgyöngy projektjéhez:



Köszönjük!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mi készüljön a levendulából?

Sikeresen zárult a IV. Egészség- és Sportnap

Elkezdődött a Mezítlábas Mászkáló építése