Rajz- és videós pályázat

A Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány rajz- és videópályázatot hirdet a sajóörösi gyerekeknek 4 korcsoportban (óvodás, általános iskola alsó és felső tagozatos, és középiskolás) az alábbiakban részletezettek szerint.

Részvételi feltételek

A rajz- és videós pályázatokon kizárólag sajóörösi lakóhellyel rendelkező óvodások, általános iskolások és középiskolások vehetnek részt. A pályaműveket rajzpályázat esetén emailben, videós pályázat esetén a nagy fájlméret miatt fájlmegosztó alkalmazáson (pl. mammutmail) keresztül lehet beküldeni alapítványunk email címére: alapitvany@kerekret.hu

A pályázó (kiskorúak esetén a gondviselő) a pályázati anyag beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a pályaművet a Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány honlapján és közösségi média felületein (Facebook, YouTube) megossza, kiadványaiban, egyéb dokumentumaiban szerepeltesse.

A Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány a pályázóktól bekért személyes adatokat (név, életkor, óvoda/iskola neve, osztály, lakcím) a pályázók és lakóhelyük ellenőrzésére használja fel, és keresztnevük és életkoruk kivételével minden személyes adatot legkésőbb 2022.12.31-én töröl.

A nyerteseket a "Sajóörösiek" nevű Facebook csoportban történő szavazás eredménye alapján hirdetjük ki 2022. december első felében.

Óvodásoknak


Rajzold le, melyik a kedvenc helyed Sajóörösön!
A játszótéren szereted leginkább tölteni az időt? Esetleg a Sajó parton, vagy az Örösi tó körül sétálva? Vagy netán a könyvtárban egy képeskönyvet nézegetve? Ragadj ceruzát, és rajzold le a kedvenc sajóörösi helyedet egy A4-es méretű rajzlapra. Készíthetsz álló, vagy felvő rajzot is, ceruzát vagy zsírkrétát használva. Ha elkészültél, kérd meg a szüleidet, hogy szkenneljék be, vagy fotózzák le az alkotásodat, és küldjék el 2022.11.30-ig a Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány email-címére: alapitvany@kerekret.hu
Az emailben tüntessétek fel az alábbi adataidat:
- neved
- életkorod
- óvodád neve
- lakcímed
NYEREMÉNY: A legjobbnak ítélt rajz készítője 5.000 Ft-os ajándékutalványban részesül.

Általános iskolásoknak


Rajzold le, hogyan képzeled el Sajóöröst 100 év múlva!
Vajon repülő autókkal járunk majd? Szupermodern házakban fogunk élni? Milyen lesz az öltöködésünk 100 év múlva? Engedd szabadjára a fantáziádat, majd ragadj ceruzát, és rajzold le elképzelésedet egy A4-es méretű rajzlapra. Készíthetsz álló, vagy fekvő rajzot is, ceruzát vagy zsírkrétát használva, de akár festhetsz is. Ha elkészültél, kérd meg a szüleidet, hogy szkenneljék be, vagy fotózzák le az alkotásodat, és küldjék el 2022.11.30-ig a Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány email-címére: alapitvany@kerekret.hu
Az emailben tüntessétek fel az alábbi adataidat:
- neved
- iskolád neve
- hányadik osztályba jársz
- lakcímed
NYEREMÉNY: Alsó tagozatosok esetében a legjobbnak ítélt rajz készítője 5.000 Ft-os ajándékutalványban, felső tagozatosok esetében 10.000 Ft-os ajándékutalványban részesül.

Középiskolásoknak


Készíts imázsfilmet Sajóörösről!
Mutasd be Sajóöröst álló vagy fekvő módban készített, minimum 1080p felbontású (1920x1080) videóban, minimum 1, maximum 3 percben. A videón beszélhetsz, vagy használhatsz csak aláfestő zenét is, ahogy neked tetszik. Fontos, hogy csak olyan pályaműveket fogadunk el, amelyek településünket pozitív színben tüntetik fel. A videón nem szerepelhet olyan személy, aki ehhez nem adott engedélyt, tilos a nemi és faji hovatartozást elítélő, illetve a politikai tartalom.
A videóhoz kérjük olyan aláfestő zenét használj, amelynek a használata a tulajdonos által engedélyezett, vagy szabad felhasználásra szánt könyvtárból származik (pl. YouTube Audio Library).
Ha elkészültél, a videót küldd el nekünk fájlmegosztó alkalmazáson, vagy Google Drive / OneDrive használatával 2022.11.30-ig a Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány email-címére: alapitvany@kerekret.hu
Az emailben tüntesd fel az alábbi adataidat:
- neved
- életkorod
- iskolád neve
- lakcímed
NYEREMÉNY: A legjobbnak ítélt videó készítője 10.000 Ft-os ajándékutalványban részesül.

Minden pályázónak sok sikert kívánunk!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mi készüljön a levendulából?

Sikeresen zárult a IV. Egészség- és Sportnap

Elkezdődött a Mezítlábas Mászkáló építése