Rajzolj és nyerj! - rajzpályázat sajóörösi gyerekeknek

 Rajzolj és nyerj!

A Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány rajzpályázatot hirdet sajóörösi lakhellyel rendelkező óvodás és általános iskolás korú gyermekek részére az alábbi témában:

"Sajóörös természeti és épített kincsei"


A pályázatra olyan, ceruzával vagy zsírkrétával készült rajzokat várunk, amelyek bemutatják Sajóörös 1-1 jellegzetes természeti (pl Örösi tó, törökmogyorófa, stb.), vagy épített örökségét (pl. templom, Mándy-kastély, stb.). 

Az elkészült pályaműveket elektronikus formában (szkennelve vagy fotózva) várjuk az alapitvany@kerekret.hu email-címre. Az emailben kérjük megadni a pályázó gyermek nevét és életkorát, valamint óvodája/iskolája nevét is! 

A nyertesek kihirdetése 3 korcsoportban - óvodás, alsó tagozatos, felső tagozatos - történik. A pályaművek beérkezésének határideje: 2021. 11. 15. éjfél. Gyermekenként csak 1 rajzzal lehet pályázni.

A pályaműveket a Sajóörösiek nevű Facebook csoportban tesszük majd közzé 2021.11.16-án, ahol a rajzokra a 2021.11.30-án éjfélig adott lájkok száma dönt majd a nyertesek sorrendjéről.

A pályázatra történő jelentkezéssel Ön hozzájárul, hogy gyermeke adatait (teljes név,  iskola) a Sajóörösi Kerek Rét Alapítvány a rajzpályázat lezárásáig, de legkésőbb 2021.12.31-ig kezelje, valamint elfogadja, hogy gyermeke keresztnevét, életkorát és pályaművét a közösségi média felületein és weboldalán közzétegye.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mi készüljön a levendulából?

Sikeresen zárult a IV. Egészség- és Sportnap

Elkezdődött a Mezítlábas Mászkáló építése